ABOUT US


About MRB Adventures


MRB ADVENTURES KK Car Rental yang dimiliki sepenuhnya oleh MRB Adventures SDN BHD adalah sebuah syarikat Sendirian Berhad yang berdaftar dengan SSM dan MOTAC.

MRB Adventures adalah pengusaha kereta sewa yang boleh dipercayai di kota kinabalu dengan tagline kami “Your Travel Partner”. Kami akan sentiasa menemani anda sepanjang perjalan dengan memastikan perjalanan anda selesa dan selamat sampai ke destinasi dengan hati yang gembira. Kegembiraan anda adalah kepuasan kami.

Kami juga mempunyai pengalaman membawa pelancong dalam dan luar negara dengan pakej menarik yang kami tawarkan kepada anda. (Chauffuer , 3D2N dan 4D3N)


MISI

Memperkasakan perkhidmatan Kereta Sewa yang berkualiti, selamat, kondusif, mesra pelanggan dan pengurusan masa yang tepat dan mantap.


VISI

Menjadikan MRB ADVENTURES SDN BHD pilihan no.1 pengguna dengan kelas yang tersendiri, sentiasa mengutamakan keselamatan dan kebersihan, serta boleh dipercayai dengan harga perkhidmatan yang berpatutan.


OBJEKTIF

Menyediakan servis kereta sewa dan perkhidmatan yang terbaik dengan jaminan keselesaan, kebersihan dan keselamatan sepanjang percutian anda. Juga, dengan harga yang berpatutan. Memastikan agar MRB Adventures mampu untuk memenuhi setiap permintaan dan keperluan para pelanggan.


BOOK NOW